Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter


Weleens een Konijn met Bril Gezien!
Je hoort de grootste onzin hier op Internet. Worteltjes zouden goed zijn voor je ogen, want daar zit Caroteen in. Een vaak gehoorde zin is dan: 'Heb je weleens een Konijn met Bril gezien?'

Helaas is mijn Konijn Stampertje Brildragend. Het doet me dan ook elke keer pijn als ik dit zinnetje moet aanhoren. Je zou haast gaan denken dat geen enkel Konijn een Bril draagt en dat is gewoon niet waar!

Ik weet dat Stampertje nog heel klein was en een Lui Oog had. Dus Jaren heeft hij met een Pleister op Eén oog gelopen. Dat zag er érg zielig uit. Ik kocht dan Kilo's Worteltjes, maar daar hield hij niet van. Ik maakte Worteltjes Soep, Worteltjestaart. En altijd was het steevast: 'Vies heh!'

Stampertje moest en zou genoeg Caroteen krijgen, dat was mijn doel. Het zou toch niet zo zijn dat ik de enige was met een Konijn die een Bril droeg. Maar helaas! Kilo's Wortels was gewoon teveel voor hem. Dus nu eet hij veel Vis. Helaas zonder bril gaat het niet!

Stampertje doet nu met zijn Design Bril alle E-mail voor me. Hij ziet nog net iets beter dan ik. En Worteltjes belief ik ook niet!

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is mogelijk op DosAngeles®