Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter


Ambulance

Een fotograaf en kennis kocht een afgedankte Ambulance. Inclusief Belettering, Zwaailichten en Sirenes. Exclusief BTW. Een fijne oude grote kar die binnen zijn budget paste. In de vakantie kon hij samen met zijn vriendin op de brancard slapen. Prima!. Ze sliepen dan 'lepeltje-lepeltje'.

Tijdens zijn werk als fotograaf kon hij met die brancard  alle fotoapparatuur, inclusief statieven en verlichting in een keer naar buiten en naar de locatie rijden. Ideaal!

Hoewel hij van plan was de Belettering, Zwaailichten en Sirenes te verwijderen, is dat nooit gelukt. Het was er gewoon nooit van gekomen. Hij was altijd erg druk dat soort werkzaamheden schoten er dan altijd bij in!

Er kwam een dag dat hij langs een ernstig verkeersongeluk reed. Met wat later bleek met twee behoorlijk gewonde mensen. Aan de kant stond iedereen te roepen en te wenken. Hij heeft toen de Zwaailichten en Sirenes aangezet om aan te geven dat hij onderweg was naar een nog veel ernstiger ongeluk. En is zo hard mogelijk doorgereden.

In plaats van die auto over te schilderen, heeft hij de Ambulance ingeruild voor een Zwarte Lijkwagen. Daar rijdt hij nog steeds met veel plezier in. Geeft minder onrust. Hij vindt zélf dat het nóg iets meer klasse heeft.

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alles is mogelijk op DosAngeles®