Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter

Ellen heeft een hele mooie doos
Al enige tijd heb ik contact met Ellen. Via Twitter. We leren elkaar elke dag beter kennen, dus zij wilde graag haar mooie doos laten zien.

Na alle grappen die we beiden over het voetlicht hebben gebracht. De ene was beter dan die andere flauwe grap. Maar nu weet ik in elk geval hoe haar doos eruit ziet. Internet heeft ook haar goede kanten.

Als cassieres bij de Albert Heijn vragen of ik zegels wil zeg ik altijd: 'Stop ze maar in die natte doos van je'. Dat is niet netjes van me, maar ik meen het wel. Wat moet ik met die stomme zegels. Dit is een droge doos. Ellen heeft het mooiste van zichzelf laten zien. Bedankt voor alle moeite. De foto hangt inmiddels boven mijn bed.


©2010 Fotografie Ellen

Ellen vroeg hoe ik erbij zit als dit soort semi-erotische vragen stel. Dat kunt u op onderstaande foto zien. Goedkope, maar overigens zeer lekkere wijn doet een hoop.
De foto heb ik 'Maria met Pet' genoemd. Als ik thuis kom, dan moet ik mijn pet toch ergens ophangen. Maar zo ziet mijn leven eruit! In ruil voor haar Ellen's prachtige foto.


©2010 Fotografie Teun
 

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is mogelijk op DosAngeles®