Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter

Suukerbiete

Ergens staat geschreven: ‘En Adam sloeg Eva met de suukerbiet'n veur de kont!’ Een tekst die volgens mij niet uit De Bijbel komt, maar wel enige levensvreugde uitstraalt. Een lied dat als het aan Boer Joop van Ooijen ligt: ‘Verboden zou moeten worden.’ Zijn Partij ‘Kies voor Jezus’ is namelijk tegen Openbaar Naakt. Dit is één van de stellingen waarmee hij de komende Gemeenteraadsverkiezingen ingaat. Genoemde Partij gaat in drie Gemeenten met de Raadsverkiezingen meedoen. Eén van die Gemeenten is Woudrichem. Later wil de Dak-Evangelist ook landelijk gaan met zijn Partij, waarbinnen ze precies weten wat God vindt!

Zélf hoop ik dat God dit verhoede. Een verbod op Openbaar Naakt in Woudrichem! Is het dan ineens afgelopen met al dat naaktlopen in de Hoogstraat? Daar moet je toch ook niet aan denken. U begrijpt het al! Als U voor de Partij ‘Kies voor Jezus’ stemt, dan kiest U voor een Partij die problemen op wil lossen die er niet zijn.

Al die Enorme Rode ‘Jezus Redt’ Posters die Joop van Ooijen overal illegaal aanplakt, daar zouden ze wel eens iets aan moeten doen. Dat verpest het prachtige landschap in deze omgeving. Dat zou hartstikke strafbaar moeten zijn.

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alles is mogelijk op DosAngeles ©