Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter

Dat voel je op je klompen aan

Vandaag zag ik de poster van Gemeente Belangen voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen van Woudrichem. Ben altijd gek op rebussen geweest, maar deze puzzel kwam ik toch niet helemaal uit.

Bovenin staat: JE VOELT HET OP JE. Dan zie je een stuurwiel van een schip. Daaronder zie je twee blauwe klompen. Op de ene klomp staat een G en op de andere klomp een B. Het is weer eens wat anders dan een R en L voor rechts en links dat op mijn klompen staat.

Voorts lees ik: AAN. Dan zie ik Bas de Peuter die nergens op zit met zijn duim omhoog. Met aan de onderzijde GEMEENTEBELANGEN LIJST 2. Dat laatste snap ik. Het zal vast een hele goeie Partij zijn. Maar ik ben bang dat het niet zo’n hele goeie Poster is.

Als er had gestaan: ‘Gemeente Belangen: Dat voel je op je klompen aan! LIJST 2’ Dat zou al beter zijn geweest, maar dan zou ik me nog afvragen wat dan?

Waarom niet een Portret van Bas de Peuter (leuke vent). 'Gemeente Belangen' in twee regels groot erboven. En eronder: 'Lijst 2'. Zo eenvoudig en helder kan het leven zijn!

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alles is mogelijk op DosAngeles ©