Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter
Rotonde
 
Dat er kunst komt op de Nieuwe Rotonde bij Woudrichem, dat was wel even schrikken toen ik dat las. Want mensen ik ken dat soort kunst. In de meeste gevallen zou het zo enorm opruimen en heel veel rust geven als ze de Kunstige Troep zouden verwijderen. Op één uitzondering na: De Bromtol van Piet Hohmann op een Rotonde bij Oosterhout. Het is daar vrij leeg omheen. Die Bromtol is zo prachtig, daar word ik elke keer weer vrolijk van als ik hem zie!
 
Nu moet ik zeggen dat ik het in Woudrichem nu ook érg mooi geworden is die rotonde. Zo’n schitterend rond groen grasveld met in het midden een strakke witte paal. Met bovenin die paal de meest moderne ANWB borden, die je dan zo duidelijk mogelijk de richting op wijzen die je zoekt. Zo fantastisch industrieel vorm gegeven en ook nog eens functioneel. Kom daar maar eens om in deze tijd.
 
Complimenten voor wie dit zo prachtig bedacht en gemaakt heeft. Dat de blauwe borden met daarop de plaatsnamen in wit ‘s nachts verlicht zijn, dat maakt het helemaal af voor mij. Helemaal goed gedaan Gemeente Woudrichem!
 

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alles is mogelijk op DosAngeles ©